Sugen på mountainbike?

Är du eller har du ett barn som är mellan 10 och 18? Vi tänkte köra igång med en enkel och lekorienterad mountainbiketräning för ungdomar. Vi ses torsdagar 18.30 och kör i cirka 1,5 till 2 timmar.

Första träningen blir torsdag 9 juli och då träffas vi vid bensinmacken. Första gången cyklar vi alla gemensamt en enklare bana och gångerna därefter delar vi förhoppningsvis upp oss i olika grupper. Vi kommer under sommaren att köra på lite olika underlag och det kan vara allt från grusväg till svårcyklad stig i skogen, men även pumptrack eller varför inte en sväng till Edhsbacken och träna lite hopp?

Bra att ha är en cykel (ta den cykel du har tillgänglig), hjälm, vatten och kläder efter väder. Är du sugen att vara med men saknar cykel, ta kontakt med Matthias!
En förutsättning för att vi ska kunna dela upp oss i olika grupper är att vi är flera vuxna, så är du som vuxen sugen på att följa med/hjälpa till, ta gärna kontakt med Matthias. Det krävs inga förkunskaper för att hjälpa till.

Fler frågor eller funderingar, hör av er till Matthias Bengtsson på 0703941671.

Löpning med Anders

Tisdagar klockan 18.30 varannan vecka från den 14 juli och sommaren ut kommer det vara löpträning för ungdomar som är över 10 år.

Vad behöver du för att vara med? Löparskor som du kan skita ner och finnas på plats vid bensinmacken! Vi kommer köra intervaller, stiglöpning, myrlöpning och lite annat!

Välkomna
Anders Wittenström